2015-09-21 07:38:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Vegye lazábbra az életét

Napi horoszkóp szeptember 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nyilas jegyében álló Hold arra ösztönzi, hogy vegye lazábban az életét. A mindennapi rutin az idegeire fog menni, mert vágyik a változatosságra. Beszélgessen minél többet, mert ettől jobban érezheti magát, és jó tanácsokat is kaphat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Plútóval, és arra csábítja, hogy olyasmit mondjon, amit utólag megbánhatna. A Mars a családját jelző területen áll, és vitákat generál.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nyilas jegyében álló Hold sikert ígér. Ne maradjon le a fontos megbeszélésekről, és ne is halassza el azokat. Alkotó- és segítőkészsége is a csúcson van. Felkavarja, ha valakivel nem bánnak igazságosan.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, az ön horoszkópjának munkát jelző területén. Úgy érzi majd, hogy önnek kell kikaparni mások számára azt a bizonyos gesztenyét. Segíthet és bátoríthat másokat, de most ne hozzon fontos döntéseket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll, és ezzel elkezdődik egy periódus, melyet konstruktív módon ki tud használni. A kozmosz esélyt ad arra, hogy másokkal is megbeszélje, majd megvalósítsa a terveit. A kommunikációnak most döntő jelentősége lesz, keressen fel szakembereket, és egyeztessen velük.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ami nem a legkedvezőbb az ön számára, de szerencsére minden rosszat felülír a Jupiter, a szerencse bolygója. Ha nem mozog eleget, könnyen úrrá lehet önön a rossz hangulat. Tombolja ki magát, és beszélgessen sokat – ez segíteni fog!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében jár, és engedélyez némi lazítást. Ma figyeljen oda, hogy lassan, komótosan étkezzen. A Vénusz délután felpörgeti, és az estéje is szórakoztatónak ígérkezik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez a bolygóállás felbátorítja arra, hogy valami újba is bele merjen kezdeni, és ne ragadjon le a napi rutinnál. Számoljon a fáradtsággal, a kedvtelenséggel és némi bosszúsággal is!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas, a Mars az Oroszlán jegyében áll. Emiatt előfordulhat, hogy türelmetlenné válik, és ha valami nem tetszik, akár még szitkok is elhagyhatják a száját. Az érzékenységének és sértődékenységének negatív következményei is lehetnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szemlélje kritikusan az eseményeket, és ne engedje belevonni magát olyan dolgokba, melyeket tulajdonképpen egyáltalán nem akar. A Jupiter merészséggel ajándékozza meg, és csodássá teszi az estéjét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll, kedvező fényszögben az Uránusszal, ön mégis nyugtalanságot érezhet. A délelőtt egyszerre lesz álmos és stresszes, a munkára gondolni sem szeretne ma...

Halak: II. 19. - III. 20.
Vigyázzon, ma egész nap könnyű lesz megtéveszteni önt! A Merkúr és a Plútó kedvezőtlen fényszöge egész napra zavarttá és feszültté teheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: